Låsöppning

Låsöppning

Har du blivit utelåst från din bil och känner dig stressad över att inte veta när du kan komma in i bilen igen? Det är lätt hänt att råka låsa in bilnycklarna i bilen, tappa bort dem hemma eller helt enkelt tappa dem någonstans på vägen. Vår kompetenta personal har all den utrustning som krävs för att hjälpa dig in i bilen igen, så du snart kan fortsätta din resa.

Ibland kan det hända att personer som blivit utelåsta försöker sig på att bryta sig in i sin egen bil. Tyvärr kan detta lätt resultera i att bilens låsmekanism och tillhörande kablar och elektriska system blir så pass skadade att de måste repareras eller bytas ut. Det impulsiva försöket att öppna bilen blir då plötsligt en väldigt dyr historia. Vår personal har utbildats i att låsa upp stängda bilar med minimal skada, och har de rätta verktygen för att utföra jobbet snabbt och smidigt. Genom att använda våra tjänster sparar man därför pengar och tid, istället för att försöka själv och riskera att behöva lämna in bilen på verkstad för eventuell reparation.

Skyddet och låsmekanismen kan skilja sig mycket från bil till bil. Vissa bilar är mycket lättare för oss att låsa upp än andra, därför är det viktigt att vi får så mycket information om bilen som möjligt. Bra information att ha nära till hands när du ringer in till oss är:

*Bilmärke

*Modell

*Årsmodell

För att få hjälp med att låsa upp din bil ringer du oss på 020-29 76 76 dygnet runt, året runt.

Bärgning dygnet runt

Välj region: