Om företaget

Transporter

Om oss

Den första Maj 2019 föddes den största enskilda aktören inom vägassistans i Sverige, då fyra aktörer och tillika gamla vänner bestämde sig för att slå ihop sina bärgnings, transport & assistansföretag till en stor aktör vid namn RAA Bärgning Sverige AB.

Med den nya och större strukturen hoppas vi skapa en enklare och tydligare process för dig som behöver vägassistans så att du snabbt och enkelt kan få hjälp, från assistanssituation till reglering av betalning och kontakt med försäkringsbolag.

”Nu slår vi ihop kompetens och resurser mellan fyra bärgningsfirmor och kan stärka vår vägassistans ytterligare – samtidigt blir vi störst i Sverige på bärgning vilket såklart är spännande”, säger Glenn Lywén, VD för RAA Bärgning Sverige AB.

Tanken med sammanslagningen är att skapa positiva synergieffekter, utbildningsmöjligheter, kompetensutbyte/förbättring och, mest av allt, säkra en trygg och effektiv leverans till dig som är i behov av assistans och/eller i en nödsituation som kräver kompetens från en bärgningsfirma.

RAA Bärgning Sverige AB bärgar alla typer av fordon, bilar, bussar, lastbilar, mc. Har du fått bensinstopp, punktering, råkat ut för en olycka, eller bara behöver starthjälp? Vi hjälper dig få igång ditt fordon eller få det bärgat till en lämplig plats!

Bärgning dygnet runt

Välj region: