RAA Bärgning Sverige söker nu ännu en tekniker till vår växande familj av räddare i nöden när problem med fordon uppstår!
Arbetet innebär att åka ut och hjälpa kunder som har fått problem med sitt fordon. Det kan vara allt från starthjälp eller byta däck till att bärga bilen. Arbetstiderna är varierande och helg/nattarbete ingår. Flexibilitet och social kompetens är absoluta nyckelegenskaper hos dig som person, samt en vilja och ett driv att hjälpa människor i problematiska situationer.

Sökande ska ha minst C-körkort. YKB-utbildning är meriterande. Vi ser gärna att den som söker har erfarenhet från fordonsmek.

RAA Bärgning Sverige är ett företag med Östergötland, Småland, Blekinge och delar av Skåne & Västergötland som verksamhetsområde. Vi är en nybildad koncern av företag med ett stort antal stationer, vilket medför goda möjligheter att utvecklas för den som så önskar. Inom företaget ägnar vi oss åt allt från enklare assistanser till stora komplexa bärgningsjobb med tunga fordon, så om du har ett intresse och vilja att lära dig finns alla möjligheter. Även om vi har växt väldigt mycket de senaste åren strävar vi efter att ha en öppen & familjär känsla på vårt företag där alla ska känna sig välkomna.
Så om du känner att du är en av dom som skulle frodas i den livsstil som bärgningsyrket innebär, med stor självständighet och egenansvar med stöttning från individer med mångårig erfarenhet, så tveka inte att skicka en ansökan till oss!

Lön: Enligt avtal.